Förtydligande gällande bokning av GBC-tränare

Denna information gäller dig som brukar träna med GBC-tränare, lägger bokningarna eller själv är tränare. När du bokar en GBC-träning måste denna bokning följa samma bokningsregler som vid en vanlig bokning. Dvs. om du bokar en GBC-träning på en bana som har ett 60-minuters intervall så måste även bokningen för GBC-träningen vara 60 minuter. EXEMPEL: Du kan boka 2 x 60 minuter och har då ...

Läs mer

Arbete med resultat från medlemsenkät

Söndag mitt i februari och utanför Beach Center regnar det ”cats and dogs” som Engelsmännen säger. Vilken tur att vi har sommar inomhus här varje dag! Det här glada gänget från GBC styrelse har idag gått igenom resultaten från medlemsenkäterna som gjordes i december för Höstterminen 2019. Thomas Herrmann – Elitansvarig, Haiko Steitzer – Suppleant & Juniorutskott, Anna-Karin Anki Hermansson – ...

Läs mer

Beachvolley-SM 2020: Här är alla tävlingsklasser och speldagar!

Svensk volleyboll och BeachTravels kan idag presentera vilka dagar de över 30 tävlingsklasserna avgörs under 2020 års upplaga av Beachvolley-SM.

Läs mer

Startlista Challenger 16/2

Nu är startlistan för GBC Challenger 16/2 publicerad. TILL STARTLISTAN Lycka till! /GBC

Läs mer

Tekniska problem med hemsidan

Vi har tillfälliga tekniska problem med hemsidan vilket resulterar i att det bla inte går att klicka på anmälningslänkar via vissa webbläsare. Alla våra turneringar som finns på hemsidan är öppna för anmälan så om du inte kommer vidare till anmälningssidan så prova något av följande; Testa i en annan webbläsare, på mobil eller dator. Om det är en rankinggrundande turnering så kan du gå via SVBFs ...

Läs mer

Alla hjärtans dag-turnering

Vad gör du på Alla Hjärtans dag? Firar kärleken till beachvolley såklart! Från 18.00 spelar vi lotturnering och denna gången är det inte begränsat till medlemmar, så det är ett gyllene tillfälle att ta med dig dina kompisar som inte ännu fallit för vår älskade sport. Mer info och anmälan HÄR.  

Läs mer

STARTLISTA OPEN GRÖN 8/2

Nu är startlistan för GBC Open Gröm 8/2 publicerad. Det finns plats för ytterligare några lag på damsidan att efteranmäla sig. Mejla då till info@gbcbeach.com senast fredag 12.00. TILL STARTLISTAN Lycka till! /GBC

Läs mer

Info till dig som vill spela internationell beachvolley

Internationella Volleybollförbundet (FIVB) har uppdaterat listan över kriterier som spelare ska uppfylla för att få delta i en FIVB-sanktionerad beachvolleytävling.

Läs mer

Sportlovsaktiviteter

Snart är sportlovet här och vad kan väl passa bättre att göra då än att spela beachvolley? För juniorer har vi träningsläger måndag-torsdag, med 2 träningspass per dag, lunch och gött häng med kompisarna.   För barn som inte ännu spelar beachvolley så finns det möjlighet att testa vår härliga sport på vår Prova på-träning. Kom ett eller flera pass, måndag-fredag, 12.00 & 13.30.    

Läs mer

Tränarutbildning Steg 2

Har du inte gått steg 2 ännu? Då har du chansen nästa helg, 8-9/2. Sista anmälan är nu på söndag 2/2. Mer info och anmälningslänk hittar du HÄR.  

Läs mer

Om Bloggkollen

Bloggkollen hjälper oss som är intresserade av Svensk beachvolleyboll att enklare hänga med kring vad som händer. Inlägg hämtas från sajter och bloggar som handlar om beachvolleyboll.

Källorna är sajter för förbund, föreningar, spelare och andra som är intresserade av beachvolleyboll. Om du vet om andra sajter eller bloggar som passar in här, så kan du enkelt lägga till dem till Bloggkollen. Det enda som krävs är att sajten har en RSS-feed.

Lägg till ny källa

Källor

Blogginlägg hämtas från föreningars och spelares bloggar. Här kan du välja vilka bloggars inlägg som ska visas.


Visa källor