Dessa möter Sverige i OS-kvalet för beachvolley

Sverige ställer upp i OS-kvalet till OS 2020 i beachvolley på både dam- och herrsidan. Nu står det klart vilka lag de möter i OS-kvalets första moment. Vi tog ett snack med respektive lags förbundskapten för att höra mer om Sveriges grupper.

Läs mer

Dessa lag möter Sverige i OS-kvalet för beachvolley

Sverige ställer upp i OS-kvalet till OS 2020 i beachvolley på både dam- och herrsidan. Nu står det klart vilka lag de möter i OS-kvalets första moment. Vi tog ett snack med respektive lags förbundskapten för att höra mer om Sveriges grupper.

Läs mer

Startlista Open Svart 9/2

Nu är startlistan för lördagens Open Svart fastställd. Vi har plats för ytterligare två herrlag. För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com senast fredag kl. 12.00. Open Svart 9/2 Kör hårt! /GBC

Läs mer

Att förbereda sig

Det är februari och nu går vi och längtar efter att kunna börja spela beachvolley utomhus här i Sverige. Det där första utomhuspasset med klar luft att andas och ofta mössa och långärmat på. Lika härligt att uppleva varje år! Men än är vi inte där, än så länge är det inomhus som gäller för oss som befinner oss på dessa nordliga breddgrader. Många spelare i klubben är nu i en förberedelsefas där ...

Läs mer

Startlista Mixed 2/2

Nu är startlistan för Mixed på lördag fastställd. Vi har plats för ytterligare två lag i turneringen. För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com senast 12.00 på fredag. Mixed 2/2 Lycka till!

Läs mer

Här är herrlandslagets bruttotrupp

Volleyboll.se kan i dag presentera beachvolleyherrarnas bruttotrupp och landslagsprogram för 2019.

Läs mer

Rasmus blir förbundskapten för Sveriges beachvolleyherrar

Förra veckan fick beachvolleydamerna ny förbundskapten. Den här veckan är det herrlandslagets tur. In i rollen kliver Rasmus Jonsson!

Läs mer

Träningsuppehåll VT19

Här kommer en liten påminnelse om vårens träningsuppehåll. Mellan dessa datum är det alltså varken träningar eller seriespel. Notera datumen i din kalender! Träningsuppehåll under terminen: 16-22/4 – P.g.a. Easter Cup 29/4-5/5 – P.g.a. Träningsläger 30/5 – P.g.a. Klubbmästerskapen Trevlig helg!   /GBC

Läs mer

Här är damlandslagets bruttotrupp

Volleyboll.se kan i dag presentera beachvolleydamernas bruttotrupp och landslagsprogram för 2019.

Läs mer

Startlista Open Grön 26/1

Nu är startlistan för Open Grön på lördag 26/1 publicerad. Det finns plats för ytterligare ett herrlag och ett damlag. För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com. Open Grön 26/1 Kör hårt! /GBC

Läs mer

Om Bloggkollen

Bloggkollen hjälper oss som är intresserade av Svensk beachvolleyboll att enklare hänga med kring vad som händer. Inlägg hämtas från sajter och bloggar som handlar om beachvolleyboll.

Källorna är sajter för förbund, föreningar, spelare och andra som är intresserade av beachvolleyboll. Om du vet om andra sajter eller bloggar som passar in här, så kan du enkelt lägga till dem till Bloggkollen. Det enda som krävs är att sajten har en RSS-feed.

Lägg till ny källa

Källor

Blogginlägg hämtas från föreningars och spelares bloggar. Här kan du välja vilka bloggars inlägg som ska visas.


Visa källor